20 години по-късно: Дженифър Лопес отново в зелено Versace

16.01.2020 15:07 | Видян 1607 пъти

20 години по-късно: Дженифър Лопес отново в зелено Versace

Преди две десетилетия Дженифър Лопес успя да промени света със своята зелена рокля на Versace. През 2000 година изпълнителката се появи с невероятния тоалет на наградите „Грами“ и буквално създаде една нова технология. Заради нея от Google създадоха опцията Google Images.

През изминалата година Лопес отново влезе в зелената рокля по време на Седмицата на модата в Милано, където изпълнителката се появи на модното шоу на Versace заедно с Донатела Версаче. След това тя участва и в шоуто Saturday Night Live, където доказа, че нито тя, нито роклята са се променили за тези 20 години.

Явно този тоалет ще се появява още дълго време, защото съвсем наскоро от Versace разкриха, че Лопес е едно от рекламните им лица за 2020 година. Тя, заедно с Кендъл Дженър, връщат отново зеления нюанс от миналото, но този път той се появява не само върху рокли. Тазгодишната колекция включва гащеризони, тениски и поли.

Разбира се, това не е единственото, с което марката разполага. В серия от снимки в Инстаграм, Джей Ло показа още дизайни, които по нищо не отстъпват на иконичната зелена рокля. Изпълнителката е снимана в яркочервена рокля и стилен черен костюм.
„Много съм щастлива, че най-накрая мога да споделя, че съм лице на Versace“, пише Лопес в социалните мрежи.

В официално изявление пък изпълнителката и актриса признава, че модната марка е символ на сила и винаги успява да създаде нещо уникално. „Сбъдната мечта е да работя с моята приятелка Донатела по тази невероятна кампания, за да направим нещо ново, което е вдъхновено от историята“.

Донатела Версаче също не скри щастието си от новата колаборация с Джей Ло. Тя коментира, че е горда от своята приятелка затова, че е вдъхновила Google Images. „Днес празнуваме този момент, който беше възможен благодарение на тази невероятна жена“, добавя дизайнерката.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !