Първият мъж на Глория я пребил от ревност

16.01.2020 12:00 | Видян 2106 пъти

Първият мъж на Глория я пребил от ревност

За най-трудните моменти в живота си Глория разказва в автобиографичната си книга „До последната усмивка”,  като не се свени да открехне вратата и на любовния си живот, пише „Галерия.

В момента фолк-певицата е щастлива с годеника си Йордан Джермански, но през годините е претърпяла доста неуспехи в личен план.  Трагични посвоему са още първите връзки на Глория. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той  бил крайно ревнив и се опитвала да я третира като своя собственост. В един от пристъпите си на ревност до такава степен полудял, че й посегнал и й избил един зъб. Това бил моментът,  в който Глория си тръгнала. За щастие не била лудо влюбена във въпросния човек и бързо преодолява болката.

Първата истинска любов на певицата също била белязана от ревност.

Била вече на 18, а мъжът на 36. Въртял бизнес с автокъщи, имал големи позиции в Русе, откъдето е родом фолк-звездата. По това време Глория вече усилено се развива като певица и редовно пътувала с оркестър „Извор”, включително и в чужбина. На бизнесмена обаче, малко по малко  започнала да не му харесва работата и не можел да приеме, че отсъства за дълго време. Не харесвал факта, че работи по нощни заведения и привлича вниманието на други мъже. Още повече, че самите те  се запознали в ресторант на Дунав мост, където тя пее.

Глория се надявала, че ревността му ще утихне и той ще приеме кариерата й. Точно обратното - проблемът не се заглаждал, а задълбочавал. Мъжът буквално се превърнал в сянка на певицата.  Придружавал я на абсолютно всичките ангажименти. Започнал да заплашва майка й, нахълта в дома им с пистолет,  защото мислил, че Глория му изневерява.

Междувременно прохождащата певица разбрала, че гаджето й е истински женкар с няколко брака и деца зад гърба си.  Категорично решение да си тръгна обаче примата на фолка взела след жестока проява на насилие. Имала участие в Русе, на което той я придружил. Прибрали се обратно и точно тогава бизнесмен се напил и се развикал: „Какво, ще пееш ли?”,  след което й ударил толкова силен шамар, че разбил устата й.  „Разбира се, че ще пея, не ме познаваш!”, връща се назад Глория. След тази случка тя го напуска.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Няма коментари към тази новина !