Заместникът на Слави ще седне на стола му срещу 8 бона

15.01.2020 10:41 | Видян 2054 пъти

Заместникът на Слави ще седне на стола му срещу 8 бона

25-годишен грък сменя Слави Трифонов в Би Ти Ви. От 27 януари в тв ефира тръгва ново шоу в часовия пояс на "Шоуто на Слави" - 22:30 ч., в което водещ ще е абсолютно неизвестният на масовата публика Николаос Цитиридис.

На "стола за забавления", както вече наричат изстиналото място на Слави Трифонов, ще сяда от време на време и друг комедиант - Александър Деянски. И двамата водещи ще получават заплата от по 8000 лева на месец, научи "България Днес". Шоуто е вътрешна продукция, а не външна, както бе предаването на Дългия. До момента Николаос Цитиридис е известен като един от основните комедианти на "Комеди клуб София". Роден е през 1994 година в Атина, едва петгодишен идва със семейството си в България.

Николаос стартира stand up comedy кариерa преди четири години. Тогава решава да се пробва в софийския клуб. Комикът печели наградата от 100 лева още същата вечер. Мениджърът на заведението Иван Кирков го забелязва и кани да се включи в ускорената програма на проекта. Скоро след това Цитиридис подписва и договор с клуба.

Проектът за ново вечерно шоу на Би Ти Ви е втори след фалстарта на "Вечерното шоу", което бе спряно след само няколко издания през 2017 г. В различните клипове, качени в интернет, се намеква, че водещият няма да е два метра висок и някъде в името му фигурира буквата "Н". Според информацията през последните два месеца телевизията организира вътрешен екип под ръководството на Ангелина Белчева. За главен редактор на новия проект е назначен Цветомир Семов - бивш водещ и продуцент на "Би Ти Ви Новините", както и продуцент на новините на "Нова".

Семов напусна преди години Би Ти Ви, за да се трансферира в "Нова" с екипа на Дарина Сарелска. След като Сарелска бе отстранена, Семов остана на работа до придобиването на телевизията от братя Домусчиеви. Другият водещ - Александър Деянски, също е сред основните комедианти на "Комеди клуб София". Кариерата му започва през януари 2016 г. През 2008 г. завършва математическата в Благоевград. До момента има над 500 професионални шоута, от които 7 в зала 1 на НДК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !