Робърт Дауни Джуниър се завръща в ролята на Доктор Дулитъл

14.01.2020 14:37 | Видян 1739 пъти

Робърт Дауни Джуниър се завръща в ролята на Доктор Дулитъл

Робърт Дауни Джуниър вдъхва живот на един от най-колоритните и енергични образи в литературата и превръща дългоочакваната продукция Доктор Дулитъл в ярко преосмисляне на класическата приказка за човека, който може да говори с животни.

Седем години след като е загубил съпругата си, ексцентричният д-р Джон Дулитъл, известен лекар и ветеринар на кралицата на Англия Виктория, е изолиран зад високите стени на имението "Дулитъл" единствено в компанията на любимите си екзотични животни, предава Vesti.bg.

Но когато младата кралица (Джеси Бъкли) се разболява тежко, на Дулитъл му се налага да предприеме опасно пътуване към митичен остров в търсене на вълшебно лекарство. Възвръщайки остроумието и смелостта си, той се сблъсква със стари противници и открива нови чудати създания, а пътуването се превръща в най-епичното приключение на живота му.

Към смелото пътешествие на Доктор Дулитъл се присъединява младият и самоназначил се за негов чирак Хари Колет ("Дюнкерк"), както и нестандартната група от неговите приятели животните, сред които тревожна горила, ентусиазирана, но с не много развит интелект патица, дует цинични щрауси, екзалтирана полярна мечка и решителен папагал, който служи като най-доверен съветник на Дулитъл.

Във филма участват още Антонио Бандерас ("Непобедимите 3", "Маската на Зоро"), Майкъш Шийн ("Пасажери"), носителят на "Оскар" Джим Броудбент ("Легендата за Тарзан", "Облакът Атлас") и др.

Режисьор на филма е носителят на "Оскар" Стивън Гейгън ("Трафик"), а продуценти са Джо Рот, Джеф Кирхенбаум и Сюзън Дауни. Изпълнителни продуценти на филма са Робърт Дауни Джуниър, Сара Брадшоу ("Господарка на злото", "Мумията") и Закари Рот ("Господарка на злото 2").

"Доктор Дулитъл" идва в кината на 17 януари на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !