Папи Ханс ще е водещ в bTV

14.01.2020 13:07 | Видян 1492 пъти

Папи Ханс ще е водещ в bTV

Писателят Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди със своето алтер его Папи Ханс, е на път да се захване с още едно амплоа, съобщава "Монитор“.

По неофициална информация, от bTV са решили да поканят изпълнителя на хитовете "Кекс“ и "Суперпалав“ в новото си вечерно шоу, което ще се излъчва на мястото на предаването на Слави Трифонов. Става въпрос за собствена рубрика на Папи, която той ще прави от мощния автомобил, с който се сдоби наскоро. Така 29-годишния пеещ поет ще обикаля нощна София с колата си, ще вози интересни хора и ще разказва драматичните им съдби.

От телевизията се притесняват само дали той ще се сработи добре с новия водещ на вечерното шоу. До момента от bTV не са потвърдили официално нито едно от имената, които се завъртяха в публичното пространство. За стола на водещия се спрягат имената на актьора Башар Рахал, музиканта Орлин Павлов, Росен Петров, както и едно ново лице – стендъп комикът Николаос Цитиридис. В социалните мрежи коментират, че вече им е писнало от стари муцуни и се надяват да не цъфне някой до болка позната физиономия. Това обаче явно ще стане ясно в края на януари, когато ще стартира вечерното шоу, пише още Plovdiv24.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !