Връчиха наградите Изборът на критиците

14.01.2020 10:23 | Видян 1277 пъти

Връчиха наградите Изборът на критиците

Лентата "Имало едно време в Холивуд" на режисьора Куентин Тарантино спечели голямата награда на "Изборът на критиците", като взе приза в категорията "Най-добър филм", предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

25-ата церемония по раздаването на отличията се проведе в калифорнийския град Санта Моника. В списъка на филмите претенденти в категорията попаднаха "Ирландецът", "1917", "Паразити", "Брачна история", "Джоджо Заека", "Жокера" и "Малки жени".

Наградата "Изборът на критиците" за най-добра режисура си поделиха британецът Сам Мендес за филма "1917" и южнокореецът Пон Джун-хо за кинотворбата "Паразити".

Наградите "Изборът на критиците" се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи в САЩ и Канада в телевизиите, радиостанциите и интернет-изданията. Това професионално сдружение обединява над 250 души и е считано за най-голямата по рода си организация в Северна Америка.

Популярните дами вдигат високо модната летва с всяка своя поява на червения килим, който този път, за да подхожда на звездите, слезли от небето на земята, бе в син цвят. Поради тази причина всички очакват чудеса от Оскарите, които са най-значимото и бляскаво събитие за киноиндустрията през годината, пишe Dir.bg.

За разлика от повечето гала вечери, през вчерашната нямаше излишна помпозност и екстравагантност сред тоалетите, озовали се под светлините на прожекторите. Единственият куриоз, разбира се, бе Били Портър, който е превърнал ексцентричността в своя запазена марка. Актьорът не изневери на себе си и пристигна в синьо-зелена рокля без ръкави, дело на "Hogan McLaughlin". Дрехата бе с дължина до земята, като полата бе на широки гънки, а под нея се подаваха бели обувки на високи платформи. Визията му бе допълнена от авангардни пръстени - на всеки пръст, големи гривни, масивно колие и множество временни татуировки на пеперуди, изпъстрили гърба и ръцете му.

Другият по-необичаен тоалет бе на Зендая, която привлече вниманието с цикламеното и футуристично облекло на "Tom Ford", появило се на последната корица на сп. "Harper's Bazaar". Нетипичното в случая е асиметричният метален "нагръдник" с гол гръб, който сякаш е излят по тялото на брюнетката. Ансамбълът се допълваше от дълга пола, падаща свободно до земята.

Сериозно впечатление направи Ан Хатауей, за която това бе първата публична проява, след като роди в края на миналата година. Прекрасната фигура на красавицата от "Дневниците на принцесата", чиято трета част се очаква през следващите месеци, по нищо обаче не издаде, че тя е станала майка за втори път. Очевидно актрисата бързо е върнала формата си от преди бременността. Тя позира пред фотографските обективи в изящна рокля от двулицеви пайети в златно и сребърно с етикет "Atelier Versace". Дрехата се отличаваше с широки ръкави, характерни за героините в приказките, и пищно V-образно деколте. Тя бе завършила външния си вид с ефектни висящи обеци, минаващи зад ухото, и нежна гривна, свързана с верижка към един от пръстените ѝ.

След разкроената рокля, с която се появи на Глобусите, Дженифър Лопес се върна към своя запазен стил с прилепнал по тялото тоалет с цвят "шампанско" на "Georges Hobeika". В задната и странична част той бе от тюл в телесно и бе завършен с бляскави диаманти "Harry Winston".

Този път обаче най-дълбокото деколте не беше на годеницата на бившия бейзболист Алекс Родригес, а на красивата Чарлийз Терон, която бе облечена в "Celine". Единственото, което конкурираше отворът на деколтето ѝ, бе цепката на полата на сребристата дреха на тънко черно райе, върху която блондинката носеше сако.

 
Снимки: Getty Images/Guliver Photos

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !