Звезди, които ограничават достъпа на децата си до технологиите

13.01.2020 10:23 | Видян 1314 пъти

Звезди, които ограничават достъпа на децата си до технологиите

Намираме се в ерата на технологиите и дигитализацията и е доста трудно, дори невъзможно, да ограничим достъпа на децата до виртуалния свят. Много холивудски звезди обаче се опитват да ограничат децата си в употребата на дигитални устройства, пише Dariknews.bg.

Барак и Мишел Обама

Докато са живеели в Белия дом, Барак и Мишел Обама са ограничавали до минимум времето на децата им пред телевизора, телефоните и лаптопите. Барак Обама споделя, че държи децата им да не са постоянно пред екраните, за да могат да общуват по-често.


Ким Кардашиян и Кание Уест

Когато Ким и Кание са били деца, родителите им са ги ограничавали от технологиите и днес те искат да възпитат децата си по същия начин. Макар и Кардашиян да е кралица на социалните мрежи, тя споделя, че когато е с децата си, прави всичко възможно да не използва технологии, за да им даде пример.
 

Анджелина Джоли и Брад Пит

Двамата са наели експерти по киберсигурност, които монетизират сайтовете, които посещават шестте им деца.


Виктория и Дейвид Бекъм

През 2014 Дейвид Бекъм сподели, че с Виктория позволяват на децата им не повече от час в интернет, за да ги накарат да излязат навън и да играят с останалите деца.

Макар и оттогава да са минали шест години, днес те прекарват колкото се може по-малко време пред екраните, когато са заедно.
 

Марк Зукърбърг и Пресила Чан

Макар и да е основател на Фейсбук, Зукърбърг позволява на децата си да го използват, за да се чуват с бабите и дядовците си. Той и съпругата му предпочитат Максима и Огъст да сведат до минимум времето си с технологиите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !