Михаела Маринова и гаджето й в Париж

12.01.2020 09:07 | Видян 1450 пъти

Михаела Маринова и гаджето й в Париж

"Със семейството ми имаме традиция, която спазваме всяка година на Коледа. Събираме се с роднини и си организираме домашно коледно тържество, на което правим специална украса и готвим вкусни ястия заедно. Обичам този празник именно заради това, всички се събираме около трапезата, пеем и си разказваме забавни истории. На Нова година бях на работа. Имах участие в Бургас, където, въпреки студеното време, публиката беше много шумна и смятам, че взаимно се заредихме с енергия.

Най-хубавото е, че Алекс беше с мен, а още на следващия ден заминахме за Париж. Тази ваканция беше един от коледните подаръци, които си направихме.", сподели Маринова. Но то далеч не е било единствената изненада. "Родителите ми ми подариха грамофон, който беше с много стара плоча на любимката ми Тина Търнър.  Албумът на Селин Дион е другият подарък, който получих от леля ми. Влюбена съм в него и не спирам да го слушам", разкрива още Михаела.

Тя и Александър са сред най-харесваните родни двойки. Любовта им пламва неочаквано. На първата си среща остават на пейка пред Народния театър до 3 часа сутринта. Запознават се, когато тя отива на вечеря със своя приятелка, която познавала един от тогавашните съотборници на футболиста. Дюлгеров е изненадата на вечерта.

"Свързват ни много неща. Характерите ни са сходни, имаме общи интереси, обичаме да стоим вкъщи, да гледаме филми и да си говорим. От няколко месеца той играе футбол във Велико Търново и се случва да не се виждаме по няколко дни, затова моментите ни заедно са още по-специални.", казва с широка усмивка певицата.

И двамата харесват разходките на открито, нестандартните и непознати дестинации. Както в личен, така и в професионален план Михаела определя изминалата 2019 година като успешна. И се надява през 2020 да продължи с добрия ритъм, който е изградила в живота си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !