Тита представи дебютния си албум

10.01.2020 14:23 | Видян 1773 пъти

Тита представи дебютния си албум

"Аз съм Тита" се казва първият самостоятелен албум на поп певицата Тита. 20-годишната хитова изпълнителка е поместила в него 10 абсолютно нови парчета, сред които и песен на испански. "Любов", Besa me, "Къде си", "Първият човек" са само част от заглавията, които обещават да се превърнат в хитове, макар да са много различни от стила, в който познаваме Тита.

"Този албум показва истинската Христина", каза певицата във  вечерта на представянето му, предава 24 часа.

В рамките на промоцията Тита смени няколко тоалета, а публиката успя да види документално видео с кадри от детството й, първи сценични изяви, разкази на певицата за живота й. С мили спомени и видеопослание бяха включени също родителите на Тита и гаджето й. Те бяха и в залата тази вечер, за да я подкрепят. Там бе и първата й учителка по пеене от Силистра, която дойде до София специално за събитието.
Сред ВИП гостите бяха Ники Кънчев, Саня Армутлиева, Заки, Любо Киров, Михаела Маринова, Дивна, Папи Ханс, Илиян Любомиров и др.

Тита не пропусна да благодари на продуцента си Криско и на музикалния продуцент на албума Любо Киров.

"Искам специално да благодаря на Любо Киров, защото той първи ми каза, че трябва да пея", каза Тита. Затова изпя и една негова песен - "Летим". 

Снимки: Велислав Николов, 24 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !