Лео ди Каприо спаси човек

09.01.2020 13:40 | Видян 1253 пъти

Лео ди Каприо спаси човек

По време на своята новогодишна почивка с половинката си Камила Мороне на остров Сен Бартелми, част от френските Кариби, Леонардо ди Каприо наема кораб, на който двамата прекарват последните дни от 2019 г. в компанията на свои приятели. На 30 декември екипажът на плавателния съд получава съобщение за 24-годишен французин, който е паднал зад борда на круизен кораб. Според в. "The Sun" мъжът е бил пиян в момента на инцидента.

Разбирайки за случилото се, актьорът веднага се съгласява да променят своя курс и да се включат в търсенето на човека. Така в продължение на няколко часа обикалят с надеждата, че може да го открият.

"Те бяха единствените, които се го търсиха в този район, и накрая усилията им се увенчаха с успех - намериха го точно един час преди да се смрачи. Мъжът махаше с ръце", разказва източник на ETonline.

Капитанът на кораба на Ди Каприо заяви пред пресата, че късметът им е бил "едно на милиард", защото освен че мъжът е прекарал 11 часа в откритите води, в същото време към тях се е задавала голяма буря.

"The Sun" пише още, че мъжът е бил силно дехидратиран и преди да бъде предаден на бреговата охрана за медицинско лечение, са му дадени храна и вода.

Седмица след случилото се Леонардо се върна на "работа", присъствайки на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус", на която загуби приза в своята категория от Хоакин Финикс. Въпреки това Брад Пит го почете в своята реч при получаването на отличието си.

"През годините гледах как негови колеги се качват на сцената, за да получат своите награди и неведнъж го обсипват с благодарности. Сега знам защо той е звезда за всички. Той е истински джентълмен. Нямаше да стоя тук, ако не беше ти, човече. И все пак, аз щях да си поделя "сала" с теб", завърши Пит, закачайки Ди Каприо за прочутата сцена от "Титаник" в края на лентата.

Сред добрите дела, които е извършил актьорът, е и дарението от организацията му миналото лято за горите на Амазонка, което възлизаше на 5 милиона долара.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !