Гришо получи най-сладкия подарък от малък почитател

09.01.2020 12:55 | Видян 594 пъти

Гришо получи най-сладкия подарък от малък почитател

Любовта и възхищението, които децата изпитват към някого, имат огромна стойност, защото те са чисти и непринудени. Причините за тяхната обич не са провокирани от извличането на конкретна полза или печалба и не целят никаква изгода. Ето защо да бъдеш герой в очите на един малчуган е не просто чест, но и отговорност - за да задържиш позициите си на такъв, пише Dir.bg.

Като най-добрия тенисист на страната ни, Григор Димитров не само е заслужил симпатиите на много хора, но също така се е превърнал в идол за голяма част от тях, особено за децата, гледащи го с нескрит възторг. Постиженията на спортиста вдъхновяват много от малките му фенове да достигат собствени победи - било то в училище или в извънкласните им занимания.

Разбира се, когато кумирът ти се окаже на една ръка разстояние, е съвсем в реда на нещата да искаш да изразиш своите адмирации по някакъв начин. Поради тази причина първата ракета на България получи мил подарък от 6-годишния си почитател Максим, който е роден и живее в Австралия, но и двамата му родители са от Бургаския регион.

Момчето е нарисувало специален портрет на Димитров, който успя да достигне до него, а той го сподели с всичките последователи на официалната си Инстаграм страница. Творбата стига до ръцете на тенис звездата на 5 януари, но не и без няколко дребни недоразумения...

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

bTV Media Group с предложения за...

В отговор на недоверието към официалната валута на...

Мадона напусна лейбъла си, пише...

Мадона се раздели с музикалното си семейство от лейбъла...

Няма коментари към тази новина !

*}