Хари аут от кралското семейство, не му ще и парите

09.01.2020 09:55 | Видян 2185 пъти

Хари аут от кралското семейство, не му ще и парите

Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се отделят от британската кралска фамилия. Меган и Хари имат намерението да разпределят времето си между Северна Америка и Великобритания, както и да бъдат финансово независими.

Официалното изявление те направиха в своята Инстаграм страница:


"След много месеци на размисъл и внимателно обмисляне, тази година решихме да направим промяна, като започнем да изграждаме нова прогресивна роля в тази институция. Възнамеряваме да се оттеглим като "старши" членове на Кралското семейство и да работим, за да бъдем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно Величество Кралицата. Именно с вашето насърчение, особено през последните няколко години, се чувстваме готови да предприемем тази стъпка.

Сега планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, страната и нашите патронажи. Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност към кралските традиции, в които се роди, като същевременно ще предоставим на семейството ни необходимото пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новата ни благотворителна дейност.

С нетърпение очакваме да споделим с вас пълните подробности за тази вълнуваща стъпка, тъй като продължаваме да си сътрудничим с Нейно Величество, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтересовани страни. Дотогава, моля, приемете нашите най-дълбоки благодарности за вашата постоянна подкрепа", се казва в изявлението на двойката, предаде 5gmedia.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !