Щерката на Брендо стана модел

08.01.2020 11:57 | Видян 1868 пъти

Щерката на Брендо стана модел

В амплоа  на модел влезе Лара,  малката дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо.

Порасналото момиче се похвали със снимки от фотосесия за луксозен бранд  дрехи.  Лара Банева бе отвлечена през 2013 година когато е на 11 години. Точно 47 дни тя прекара в плен и цяла България стискаше палци за благоприятно развитие на ситуацията. Тя дойде след плащане на колосален откуп,  а основната версия за отвличането се въртеше около незаконния бизнес на Брендо.

Седем години след шока малкото момиче се е превърнало в хубава млада дама. Красотата й не остава незабелязана и нейна  приятелка,  основателка на модния бранд,  я привлича за реклами снимки.  

Щерката на Брендо застава пред обектива,  за да промотира палта от новата линия на марката. Кадри от фотосесията заливат Лондон и Барселона където марката има ателиета,  а клиенти веднага се зарибяват и поръчват.  Преди месец Лара  тотално промени визията си. Тя посещава един от известните салони, предпочитани от родните фолк фурии и плеймейтки. Там изсветлява  косата си с модерния балеаж  и става почти блондинка.

С новата прическа и къдриците порасналата девойка се доближава до стайлинга на звездите и нищо чудно скоро да стане една от тях коментират запознати. Мнозина отбелязват, че на една от снимките в близък план Лара приличат досущ на Лейди Гага.  Визията напомня корицата от албума със саундтрака към филма „Роди се звезда”.

Към изкуството и модата се ориентира и по-голямата щерка на Брендо Александра. Докато учи в Англия тя се изявява като манекенка и снима фотосесии с американска марка облекло.  След като завършва журналистика, изкара стаж за модели зад Океана. Наскоро тя посети филмовите студия в Холивуд и разгледа декорите за един от най-известните сериали.  Малко преди това сгоди със своя избраник на гръцкия остров Миконос пише „България днес”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !