Пайнера разкри: Андреа и Кубрат са заедно

07.01.2020 13:41 | Видян 1805 пъти

Пайнера разкри: Андреа и Кубрат са заедно

Андреа и Кубрат Пулев несъмнена отново са заедно  и този път не става за слухове интерпретации, а за официално потвърждение.

То идва от бившия работодател на фолк-певицата инж.Митко Димитров. Музикалният продуцент си пусна снимка с Андреа от срещата, на която двамата изгладих различията си и скандалните нападки, които си отправят в последните месеци. Двамата се видяха малко преди Нова година, за да си кажат право в очите какво мислят един за друг. Непознат досега факт е, че  на срещата е присъствал и боксьорът.  Това стана ясно от  кратко обръщение,  което Пайнера пусна вчера по обяд.

"Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на Пайнер, спрямо участията на Андреа, съм длъжен да вкарам яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции.
Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора!!!

Андреа не е в Пайнер, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, може да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или възпрепятстване интереса към нея от страна на Пайнер!!!

Като доказателство на достоверността на думите ми, лично фотограф на снимката е Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехите, с които да прослави България пред света! А през настоящата Нова година, на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, крепко здраве, щастие и най-доброто тепърва да ни предстои!", написа инж. М. Димитров

Андреа и Кубрат се разделиха в края на лятото на миналата година,  но дълго време не го признаваха публично.  С половин уста и двамата подсказаха,  че може и някой ден отново да се съберат. Преди време "България Днес"  писа,  че двамата са се срещнали в хотел в Пловдив, а новият шанс на връзката им вече официално е факт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !