Най-абсурдните ни висшистки: Миски и фолк певици

04.01.2020 10:01 | Видян 4142 пъти

Най-абсурдните ни висшистки: Миски и фолк певици

Висшето образование в България отдавна не е това, което беше преди години, а най-прясното доказателство за срива на неговата стойност е дипломата, с която плеймейтката Нора Недкова се похвали наскоро. Тя вече има тапия за бакалавър по маркетинг от НБУ, макар да се мълви, че няма и един ден присъствие на лекции и упражнения, видя HotArena. За съжаление Нора не е единственият пример за това колко ниско могат да падат българските вузове. В страната ни е пълно с миски и фолк изпълнителки, сдобили се неясно как с дипломи за висшистки.

Джулиана Гани преподава на студенти

Джулиана Гани е сред най-ярките доказателства за това, че не е важно какво имаш в главата си, а как го представяш пред хората. Дългокраката силиконова бомба е успяла да мине цели три курса на обучение в Аграрния университет в Пловдив. Понастоящем плеймейтката често изтъква, че има „три висшета”. Във вуза пък явно са много доволни, че тя е тяхна студентка, защото са ѝ посветили статия на официалната си страница.

„Гордея се със своя университет, затова реших отново да дойда тук, за да повиша квалификацията си”, са думи на Джулиана, цитирани в текст, с който се съобщава, че е записала втора магистратура в Аграрния – „Арт мениджмънт”. Авторите на статията уточняват, че Гани е „дипломиран бакалавър от специалност „Икономика на туризма“ във ВУАРР (Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – б. а.).

„Учих с голямо удоволствие. Професорите тук са изключителни, а ректорът винаги е давал всичко от себе си, за да се чувстваме добре“, споделя секс бомбата. Тя приключила първото си обучение с успех 5.55, а това я мотивирало да запише второ висше - „Управление на проекти“. Първата си магистратура завършила с още по-висок среден успех – 5.81. На държавните изпити пък успяла да постигне резултат 6.00 – става ясно от статията в сайта на Аграрния университет.

Не е ясно защо точно във ВУАРР Гани е решила да следва „Арт мениджмънт” – специалност, която е напълно несъвместима с предмета на научна дейност, върху който е фокусиран вузът. Но пък е публично известно, че преди година ректорът лично покани Малката Джулка не само да учи, но и да преподава в ръководения от него университет. „Ще обяснявам на студентите как да се държат пред камера, как да се обличат и как да се хранят”, поясни тогава звездата от „ВИП Брадър”.

Златка Димитрова учила „световна математика”

Плеймейтката Златка Димитрова завинаги ще остане в историята на „ВИП Брадър” с „откритието”, че Великобритания е столица на Англия, а Босна –на Сърбия. Но въпреки, че „прозренията” й са абсурдни, тя също може да се похвали с диплома за висше образование. Еротичната моделка, известна с афинитета си към сериозно обвързани мъже, е горда притежателка на кетап по финанси. Тя е завършила Бургаския свободен университет.

Не може да се каже, че Златка е била блестяща студентка, но ако се съди по резултатите от положените изпити, не е била и от най-слабите. Средният успех от дипломата ѝ е: добър 4,10.
Секс бомбата се справяла сравнително лесно с ученето. Но имало и препъни камъни. „Най-трудно ми беше със световната математика“, сподели преди време плеймейтката, визирайки световната икономика.

Ходила ли е Жени Калканджиева на лекции по право?

Жени Калканджиева има юридическо образование, но съществуват сериозни съмнения дали дипломата ѝ от Югозападния университет в Благоевград е истинска. От години се носят слухове, че бившата Мис България е платила, за да я направят висшистка. Говори се, че тя стъпила за пръв път във вуза, когато отишла да си вземе тапията.
Според мълвата Жени никога не е имала намерение да практикува правото, но не искала да остава среднистка, защото в агенцията ѝ „Визаж” имало много момичета с по-добро от нейното образование. И за да не шушукат зад гърба ѝ, че е неука, решила да се запише в Юридическия факултет.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !