Емануела пази традициите на баба си

30.12.2019 10:07 | Видян 1442 пъти

Емануела пази традициите на баба си

Емануела държи на семейните традиции. Изпълнителката на „Аре, дърпай” спазва всички обичаи на празниците, които е научила от баба си.

„За мен Коледа е семеен празник, въпреки че модерните проучвания казват, че Исус Христос не се е родил на 25 декември. Без значение, това е един хубав повод, в който да бъдеш със семейството си, да си разкажете някакви неща... От моята баба, Бог да я прости, съм се научила, че семейството е много важно, въпреки че при мен не ми се получи, колкото и да ми се искаше”, споделя Емануела с усмивка.

Певицата допълни, че се стреми да предаде на двамата си сина традициите, които е научила от баба си, пише Уикенд. Емануела бе готова месец по-рано за празниците и нямаше търпение да зарадва близките си с подаръци и добро настроение. Хитовата пайнерка през смях си припомни, че миналата година малкият й син Димитър поискал барабани от Дядо Коледа, а сега нищо не искал. 

„Зааяви ми, че само малко иска да си почине вкъщи. Не знам откъде го е чул, може би от мен”, сподели през смях Емануела. Тя попитала малкия си син дали е написал писмо на Дядо Коледа, а той отвърнал: „О, не, нямах време”. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !