Какво ще има по ТВ в новогодишната нощ

31.12.2019 08:23 | Видян 1453 пъти

Какво ще има по ТВ в новогодишната нощ

Големите телевизии залагат традиционно на музикални и комедийни програми в новогодишната нощ.

Програмата на БНТ1 на 31 декември ще включва мюзикъли, предавания, филми и концерти. В 20:30 ч. телевизията ще излъчи "Хвърчащата духова музика" - празнична новогодишна програма с участието на Берковската духова музика, оркестър "Джамбо Агушеви", Брас бенд Сандански, Нина Николина, Руслан Мъйнов, Деси Добрева, Николина Чакърдъкова, Гуна Иванова и др.

В 22:00 ч. започва излъчването на живо от концерт-спектакъла "Сцена под звездите" от столичния площад "Княз Александър I". В него участие ще вземат Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от „Фондацията“, Братя Аргирови, кубинската изпълнителка Долорес Естрада, поп певицата от 90-те Тони, Expose Team и брас бенд „Виво Монтана“.

Новогодишното обръщение на президента на Република България Румен Радев ще бъде излъчено в 23:50 ч. След него - от полунощ до 00:30 ч. ще продължи излъчването на концерта "Сцена под звездите", а след това зрителите ще могат да проследят концерта "Любовта, без която не можем - рок поезия на Александър Петров" с участието на "Фактор", "Тангра", "Сигнал", "D2", Борислав Мудолов - Боби Косатката, Станислав Сланев - Стенли, Кирил Маричков, Б.Т.Р. и Ники Кънчев.

Празничната програма на bTV Media Group ще започне в 20:00 ч. с двучасово шоу на "Комиците и приятели". Основната линия в спектакъла е да открои непреходните образи и да погледне към обществените явления на 2019 г. през призмата на смеха. На сцената ще излязат Михаела Филева, Графа и Белослава, Поли Генова, Любо Киров, Миро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Нина Николина и Русенската Филхармония с дир. Георги Милтиядов, ансамбъл „Българе“, ансамбъл „Чинари“ и други.

Зрителите на bTV ще изпратят 2019 г. с най-доброто от всички издания на музикално шоу “The Voice” ("Гласът на България"). В първите часове на 2020 г. е концертът от турнето Coca-Cola Happy Energy Tour.

NOVA ще заложи на филми и концерти през целия ден на 31 декември. След централната емисия на "Новините на NOVA" първият излъчен новогодишен концерт ще е "Маскираният певец". Звездите на приключилото преди дни музикално риалити ще пеят за зрителите в продължение на 3 часа - от 20:00 ч. до 23:00 ч.

След "Маскираният певец" програмата продължава с анимационния филм "Зоотрополис", който ще продължи до 01:00 ч. на 01 януари 2020 г. От 01:00 ч. NOVA ще излъчи и концерта "Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА" (на Ицо Хазарта), който ще се състои на 27 декември (петък) в Зала 1 на НДК.

 

Източник: Оffnews.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !