Импресариото на Данаилов търси работа на Деян Донков

23.12.2019 16:06 | Видян 1298 пъти

Импресариото на Данаилов търси работа на Деян Донков

Деян Донков е на щат в Народния театър, но парите от там не му стигат и му се налага да работи и допълнително.

За мъжа на Радина Кърджилова страничните ангажименти във филми, частни постановки и арт вечеринки са добре дошли, а грижата да му ги осигурява има импресариото Кирил Кирилов.

Кико запълваше с представления и графика на покойния Стефан Данаилов. Именно той качи Ламбо пак на сцената редом до Аня Пенчева в проекта „Актрисата”, превърнал се в лебедовата песен на Мастера. Импресариото работеше и със Стоянка Мутафова, когато комедийната прима все още не бе рухнала покрай здравословните си проблеми. Той организира дори двата мегаспектакъла, с които легендата на Сатирата отпразнува 97-ия си рожден ден в зала 1 на НДК през февруари и март.

Онзи ден напористият мениджър привика Динката на следобедна среща край Народния театър. Актьорът скандалджия пристигна на рандевуто с черния си „Мини Купър”, а в колата беше и жена му. Звездното семейство слезе от автомобила и се здрависа с импресариото, а няколко минути по-късно Радина реши да изостави мъжете.

„Аз нали не ви трябвам? Ще се върна в колата, че ми е студено”, рече тя и се оттегли, пише Уикенд.

Останали сами на тротоара, Кирилов и Донков започнаха да си говорят по работа. Кико издиктува на актьора телефонен номер, след което го инструктира как да го използва. „Ще звъннеш и ще си кажеш претенциите. Аз съм уговорил всичко за участието ти, но е добре да те чуят и лично”, каза въодушевено на клиента си маститият импресарио.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !