Диляна Попова заработи за нов апартамент от реклами

23.12.2019 15:51 | Видян 1661 пъти

Диляна Попова заработи за нов апартамент от реклами

Пари за нов апартамент в центъра на София изкара през 2019-а Диляна Попова, узна HotArena.

Една от най-красивите български се скъсва да бачка, вместо да се тежкари по заведенията. Стотина реклами и платени фотосесии успя да заснеме фаталната красавица, която вся смут в семейството на Асен Блатечки.

"Честно да си кажа, повече обичам да подарявам, отколкото да получавам подаръци. Предупреждавам, че ще раздавам подаръци. Е, не съм ги правила аз, но нали и Дядо Коледа е само посредник!", пише Диляна в профилите си за непрестанните рекламни снимки, които публикува. А те са буквално за всичко - шампоани, заведения, дори и бира!

Диляна не си поплюва и щом са й платили, ще работи! Най-често тя рекламира козметични продукти като кремове, серуми и различни помади за лице и тяло. Но и разкрасителните козметики като червила също намират "пристан" при моделката.

Тя е търсена и за рекламиране на скъпи дрехи и модни колекции. Попова се включи и в рекламна кампания за известна марка мобилни телефони. Чиито цени са колкото две коли на старо. Диляна редовно се снима и как яде пица или паста - заведенията също имат нужда от реклама. И не само това - слънчеви очила, бански, слънцезащитни продукти, избелващи ленти за зъби, скъпоценни кристали, бижута, фризьори, бельо - всичко, пише България днес.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !