Зимна приказка за Джорджина Родригес

23.12.2019 15:07 | Видян 1697 пъти

Зимна приказка за Джорджина Родригес

Джорджина Родригес успя да спечели сърцето на един от най-желаните футболисти в света – Кристиано Роналдо. Моделката се запознава с играча на Ювентус през 2014 година в моден бутик в Мадрид. По това време Родригес е работила там като консултант, а любовта между двамата веднага пламва.

Не след дълго връзката им стана официална, а Роналдо и Джорджина се опитват да прекарат всяка свободна минута заедно. Семейството им постепенно започна да расте и в момента двамата се радват на четири деца заедно. Само едно от тях обаче е общо за двойката, а другите три са от сурогатна майка.

В момента всички живеят в Торино, където Кристиано играе. Джорджина почти винаги присъства на неговите мачове и често е в компанията на най-големия син на португалеца – Кристиано Роналдо-младши. Сега обаче Родригес избра да заложи на по-голямо забавление и да се наслади на снега.

Докато Кристиано се бореше с поредното си предизвикателство на терена, половинката му беше на зимен курорт заедно с децата. Тя качи няколко кадъра от мястото, което обаче реши да запази в тайна. От снимките и клиповете в Инстаграм се вижда, че семейството си изкарва повече от добре.

Разбира се, Родригес не пропусна да позира и за предизвикателни снимки, с което много бързо може да накара Роналдо да се присъедини към забавлението. Само преди няколко дни двамата бяха заедно на коледното парти на Ювентус. Към тях се присъедини и Кристиано Роналдо-младши.

Снимка от събитието се появи в профила на Джорджина, а преди това тя сподели и мили кадри на игра между децата и Роналдо. „Добро утро. Моите бебета искат целувките на татко да са само за тях“, пише тя под снимките, на които се вижда как Кристиано е затрупан от четиримата си наследници.

Отговорът на футболиста не закъсня и той написа просто „❤️❤️❤️“. Снимките, разбира се, събраха повече от милион харесвания, както и множество коментари. Сега феновете само чакат коледните снимки на цялото семейство.

Според медиите в Италия, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са подписали тайно брак в Мароко. Засега обаче официално потвърждение няма, а и папараците не могат да уловят моделката или футболиста да носят брачни халки.  

Източник: tialoto
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !