Иво Захариев и новата му лудо влюбени

21.12.2019 09:07 | Видян 1920 пъти

Иво Захариев и новата му лудо влюбени

Актьорът от хитовия сериал „Под прикритие“ Ивайло Захариев е лудо влюбен в новата си изгора, пише „Галерия“.

Станислава – това е името на жената, която се е настанила в сърцето му на мястото на съпругата му Миряна. Блондинката се занимава с организация на снимачни продукции. Двамата се запознават преди време точно покрай работата му.

Преди да се отдадат на страстта си, започват свалка в мрежата, където дори потребители стават свидетели на палавите закачки между тях. Никой от двамата не издава от кога точно датират отношенията им, защото по всяка вероятност те са стартирали още преди края на брака на Иво Захариев, гласи информацията на запознати със скандала.

Тези упорити слухове изясняват причините за внезапната разлъка между него и жена му, с която бяха семейство за пример и имат две деца. От миналото лято 35-годишният софиянец не живее в семейния апартамент и е на квартира.

Историята със Станислава се развива скорострелно. Влюбените продължават да се държат дискретно на обществени места, но на всяко събитие на Иво са заедно и реално не крият връзката си. Наскоро те прекараха романтичен уикенд в Испания, отново покрай негови ангажименти, където са засечени да се държат за ръце и да показват близостта си. Къдрокосата му любима също е разделена с мъжа си и има малка дъщеря.

Ивайло и съпругата му Миряна бяха двойка в продължение на седем години. Срещнаха се в протестантска църква и по-късно минаха под венчилото изцяло в духа на протестантските традиции. Неведнъж те са споделяли, че не са имали интимни отношения преди брака, а Захариев целунал булката едва на сватбата.

Дали грижите около децата, сексуалната несъвместимост или залитането по чуждо са натежали повече да се стигне до разпадането на брака им, чаровникът и бившата му мълчат упорито по въпроса.

Ясно е само, че момчетата са останали при майка си, а съвместни снимки не се забелязват и Миряна напълно е изтрила Ивайло от ежедневието си. Синовете обаче редовно посещавали баща си и не са лишени от вниманието му.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

iOS 14: Ако вашият iPhone показва...

Apple пусна iOS 14 с редица основни подобрения на...

Първа АГ болница стана на 70 г.

Първа АГ болница в столицата, известна и като Света...

Няма коментари към тази новина !

*}