Веселка от Фермата купува къща с наградата

20.12.2019 14:07 | Видян 926 пъти

Веселка от Фермата купува къща с наградата

Победителката от „Фермата–Нов свят” Веселка Маринова влага парите си в къща. Тя ще похарчи част от сумата, която спечели в играта за нов дом.

Многодетната майка споделя, че ще вложи част от голямата награда от 100 000 лв в къща. Така ще сбъдне мечтата си, заедно със съпруга си и децата си да живеят отделно, тъй като досега делели общ дом с родителите й.

„Сега ще мога да осъществя мечтата си. Още при влизането ми във „Фермата” си бях намерила къща и бях решена да я купя, дори и да не спечеля голямата награда. Това беше въпрос на време. Печеленето на голямата награда не беше толкова определящо.

Когато искам нещо, със сигурност го гоня до край”, споделя Веселка, цитират от „Телеграф”.

С останалите пари жената е решила да стартира собствен бизнес. Тя обаче ще се консултира с хора, които имат опит в това отношение и знаят как се прави.

Най-голямата й радост си остават обаче децата. Именно те й липсваха най-много във фермата. „Никога не съм се разделяла с децата си. За мен те са най-важните в живота ми и тази раздяла с тях ми се отрази много тежко. Може би заради това голяма част от времето плаках. Много често съм гледала техни снимки, много ме мъчеше това, че нямаш телефон, нямаш връзка с външния свят, не знаеш дали са добре, дали са болнички, дали плачат за теб, да им чуеш гласа–липсваше ми всичко. Страшно много ми липсваха”, казва още тя.

За Веселка не е трудно да бъде родител на три деца. Казва, че самата тя е част от голямо семейство и винаги е искала такова. „Доволна съм от това, което имам и съм щастлива”, категорична е голямата победителка.

Тя признава, че от „Фермата” е научила много, създала е трайни приятелства и се е научила да вярва в себе си. След победата тя няма търпение да прекара празниците с цялото семейство и да пътува с близките си, макар и за кратко някъде.

Най-голямото й желание си остава едно–здравето. „Когато се събудя сутрин, аз си казвам–имам две ръце, два крака, жива и здрава съм. Това е най-важното нещо за мен–спокойствието”, допълва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Замесиха Орлин Горанов в антисемитски...

"Б'ней Б'рит България е част от най-старата...

Секси рускиня напира за MasterChef 7

Красива рускиня ще се бори за титлата в новия сезон на...

Няма коментари към тази новина !

*}