Деси Бакърджиева подкрепи Пожелай си

19.12.2019 17:23 | Видян 1245 пъти

Деси Бакърджиева подкрепи Пожелай си

Първият ин витро център в България New Life , който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, ще дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми. Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“.

За шеста поредна година кампания ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури. Тази година от екипа на клиниката  взеха решение „Пожелай си“ да протече с позитивно послание в кампанията и затова целта е да се изпращат позитивни снимки свързани със светлите празници които предстоят. Кампанията вече стартира и ще продължи до 25 Декември 2019 г.  До тази дата можете да изпращате вашите снимки. До 20.01.2020 ще дадем възможност да се гласува за снимка. Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2020г.

За да се кандидатства за участие в благотворителната кампания „Пожелай си“  е необходимо да се прочетат условията за кандидатстване в сайта на New Life. Ако двойките отговарят на тях, следващите стъпки са следните: Изпратете на wish@newlifeclinic.bg -  снимка: Снимката трябва да е емоционална, позитивна и вдъхновяваща в духа на светлите празници.

Всеки един от Вас може да прати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще покажете в избраният от вас кадър. Към снимковия файл моля добавете в мейла: Три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес. 

Всяка снимка ще бъде прегледана от модератор. След одобрение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и фейсбук профилите на клиниката. Най-коментираната и подкрепяна снимка в официалният сайт на клиниката - “Пожелай си“  ще получи първата безплатна ин витро процедура. Най-позитивната и емоционална снимка  на един от вас  ще бъде избрана от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят кампанията за втората ин витро процедура.

Всеки един от Вас ще получи линк на със своята снимка, където Вашите близки и приятели могат да подкрепят с коментар в официалният сайт на клиниката до 20.01.2020 година. Актрисата Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха кампанията „Пожелай си!“. Зад мечтата на редица български семейства застанаха Лили Ангелова, Деси Зидарова, Диона, Рене Карабаш и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !