Пак обвиниха Джоли в плагиатство

16.12.2019 09:58 | Видян 1722 пъти

Пак обвиниха Джоли в плагиатство

Анджелина Джоли беше обвинена от бившата си глуха служителка Антоанет Абамонте, че е откраднала нейна идея за филм.

Джоли наела 53-годишната дама за учителка по жестомимичен език за децата си от 2016-а до 2019-а. Сега Антоанет заяви пред „DailyMailTV“, че носителката на „Оскар“ си е присвоила от нея идеята за първия глухоням супергерой, която ще реализира в следващия блокбъстър на Марвел „Вечните“, предава Standartnews.com. В него бившата госпожа Пит ще се превъплъти в Тена.

Според Абамонте актрисата я е третирала като „второстепенен гражданин“, докато работила за нея. Адвокатът на жената вече е пратил иск на представителите на Джоли, в който заявява кражба на интелектуална собственост. Юристът настоява клиентката му да получи авторски заслуги, когато супергеройската лента излезе на големия екран и финансово обезщетение.

„Почувствах се като някакъв второстепенен човек. Не можеш да се държиш с глухите по този начин. Веднъж дори ме попита дали чувам музиката, която звучеше и дали мога да танцувам – абсолютно невежество и адски обидно. Не можеш да гледаш на нас от високо, все едно сме без стойност“, споделя Антоанет.

Абамонте твърди още, че семейството я третирало и като опитно зайче. Джоли и децата й непрекъснато я разпитвали какви филми харесва, за да си присвояват различни идеи. През май 2018-а тя пратила на Анджелина по имейл описание за образ на глух супергерой.

„Вечните“ бяха обявени през юли 2019-а и стана ясно, че във филма ще видим първата глуха супергероиня – Маккари, изиграна от звездата от „Живите мъртви“ Лорън Ридлоф. „Когато попитах Джоли дали е откраднала моята идея, за да я предложи на екипа, тя ми отговори, че вселената работила по мистериозни начини. Изкопчи от мен колкото може повече информация за глухотата ми“, заяви Антоанет. Адвокатите на Джоли, както и самата актриса, не са коментирали ситуацията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !