Търсите изгоден кредит за Коледа? Вижте какво предлагат от Мини Заем!

16.12.2019 09:07 | Видян 1428 пъти

Търсите изгоден кредит за Коледа? Вижте какво предлагат от Мини Заем!

Идват Коледните празници, после ще посрещнем Новата година и ще вдигнем наздравици за една по-успешна, богата и щастлива година!

Времето, което остава до най-дълго чаканите семейни празниците не е много, но е напълно достатъчно, за да решите как да зарадвате близките си.

Сега е моментът да помислите и дали ще имате достатъчно средства, за да закупите мечтаните подаръци за децата, да заведете семейството на почивка или да предприемете пътуване при родини за празниците.

Ако сметките ви не излизат, а много ви се иска да изкарате празниците спокойно, от Мини Заем могат да ви помогнат да сбъднете мечтите на семейството!

Как кредитната компания може да ви бъде от помощ?

Както всяка година, и в края на 2019 - та, от MiniZaem.bg предоставят възможност на всеки, който има нужда от бърз онлайн кредит, за да посрещне Коледа и Нова година подобаващо, да се възползва от традиционната вече коледно - новогодишна промо кампания на кредитната организация.

Промо кампанията стартира в началото на месец декември и приключва в последния ден на годината!

Така всеки, който поиска своя заем в рамките на кампанията (01 - 31.2019 г.) не само ще получи средствата, от които има нужда, но и ще се възползва от 15% намаление от разходите по заема.

Вие имате ли планове за Коледа и Нова Година, които се чудите как да осъществите? Ако имате такива, но нямате средствата, за да ги реализирате, сега е моментът да се възползвате от намаленията по кредитите, които ви предлагат от Мини Заем.

Просто поискайте своя онлайн заем  до 31.12. 2019 г. и го вземете с 15% отстъпка от разходите!

Не мислете дълго, тъй като времето върви и до Коледа и Нова година остават броени дни! Вземете кредит с отстъпка от Мини Заем и изкарайте едни страхотни празници! Заслужавате го!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !