Мерилин Менсън и Марая Кери в нов вариант на All I Want For Christmas

14.12.2019 09:23 | Видян 1488 пъти

Мерилин Менсън и Марая Кери в нов вариант на All I Want For Christmas

All I Want For Christmas е може би най-популярната коледна песен, която фигурира едновременно на върха на всяка класация и антикласация. Когато обаче към коледния дух на Марая Кери се присъедини и шок рокерът Мерилин Менсън нещата стават извънредно необясними.

Идеята да смеси двете икони в едно общо парче е на ютюбъра Бил МакКлинток, който сигурно и в най-смелите си мечти не е вярвал, че ще го застигне такава истерия.

Той пусна „произведението“ си, което носи името „All I Want For Christmas is the Beautiful People“ на 8 декември и за 4 дни навъртя над 1,2 милиона гледания. Във видеото, което е направил е смесил не само музиката, но и визията на две емблематични песни за двамата изпълнители – коледната All I Want For Christmas на Марая Кери от 1994 г. и The Beautiful People на Мерилин Менсън от 1996 г. МакКлинток се е постарал сериозно с миксирането на двете парчета, които удивително добре се смесват музикално.

Макар и двете песни да са абсолютни крайъгълни камъни в кариерите на Кери и Менсън, коледния джингъл, които отново се лее по всички радиостанции в цял свят определено е първенец по печалби, като според The Economist песента е спечелила 60 милиона долара на Марая от издаването си преди 25 години, а певицата все още получава всяка година по 500 000 долара от авторски права.

Само преди ден авторът на необикновената смесица написа под поста си в YouTube: “Вижте какво коледно чудо се случи. Благодаря за всичките гледания, хора!“

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !