Нощта на скоковете - събота в Арена Армеец

13.12.2019 09:55 | Видян 664 пъти

Нощта на скоковете - събота в Арена Армеец

Денонощна работа на екипите по организацията на финалния кръг от Световния шампионат по мотокрос – фристайл тече вече втори ден в „Арена Армеец“.

Най-добрите състезатели в света заслужават и перфектни условия, за да покажат на 14 декември своето майсторство в скоковете с мотоциклети.

Над 1200 кубика пръст ще бъдат положени в залата, десетки бали със слама са подготвени за покриване на критериите по организацията за събитието.

Вече са готови боксовете за моторите, положена е специална дървена настилка върху пода и се работи по изграждане на рампите, предава БГНЕС.

Както е известно, 12 пилоти от Германия, Австралия, Чехия, САЩ, Испания, Франция и Италия ще участват. Публиката ще види някои от добре познатите имена като Петър Пилат, Ханс Акерман, Бриис Изо, така и съвсем нови за България топ фристайл звезди като Пат Боуден и Адам Джоунс и новото попълнение в листата - Марк Пиниол. Не малко носители на отличия от Световния шампионат по мотокрос фристайл и големите фриистайл серии като Нитро Сиркъс и Екс Геймс също ще покажат своите умения пред зрителите в „Арена Армеец“. Две нови рампи, от общо седем, които очакват състезателите, със сигурност ще оставят без дъх феновете в залата.

Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в съботния ден от 17:00 часа, а състезанието започва в 19:00. Молбата на организаторите от Българска федерация по мотоциклетизъм е да не се чака последния момент за влизане в залата и заемане места по трибуните. Билети все още има и може да се закупят от Eventim.bg и тяхната разпространителска мрежа, както и на касата пред залата (работното й време е от 09:00 до 17:00 часа).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !