Сложен астроден утре

11.12.2019 11:58 | Видян 1083 пъти

Сложен астроден утре

"ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ


Това е времето, в което нашите желания /Слънце/ и нашите нужди /Луна/ застават едно срещу друго /опозиция- 180 градуса/, този месец по подвижната ос Близнаци- Стрелец /на 19-я градус/.

Ще имаме нужда /Луна/ от комуникация и говорене в близкото обкръжение, с братя/ сестри или роднини, да "раздвижим ума си".

Желанията ни /Слънце/, от своя страна ще са свързани със забавление при едни и с духовно израстване при други.

Когато двете Светила са в опозиция маркираме, че периода не е лек, защото е налична конфронтация, независеща от нас между искам и желая.

-Добра посока за това Пълнолуние е да "маркираме", честно пред себе си от какво имаме нужда и какво искаме от бъдещето, да направим план, да изчакаме подходящия момент, без да бързаме, без излиини емоции, спокойно и конструктивно.

-Следващите 14 дни Луната ще бъде намаляваща и не е добре да стартираме нови инициативи.
-В момента на Пълнолунието е налична напрегната конфигурация на Слънце и Луна с планетата Нептун, която се свързва с неясните неща и задкулисието. Да бъдем внимателни в разговорите, защото има опасност да се замесим в клюки, да се объркаме в преценките, да не бъдем разбрани. Нептун е опасен, защото е неясен. Храненето също да бъде внимателно.

Наличното напрежение между Луна и Нептун може да доведе до хранителни проблеми и разтройства. Приемането на алкохол да е с мярка защото в такъв момент трудно можем да си поставяме граници. Препоръчвам, при такава конфигурация да се обърнем към "добрата" страна на Нептун: медитация, музика, изкуство, плуване, разходки сред природата, посещаване на курсове за личностно опознаване и израстване.

-Наличен е още един съвпад в този момент между Сатурн /стабилност и отговорност/ с Венера /партньорства и пари/ и Плутон /трансформация и власт/, който ще изисква от нас отговорност на тези теми и ако сме готови да се приспособим към новите обстоятелства те ще започнат да се случват по най- добрия за нас начин.

Защото: Когато вярваме в себе си, вярваме и в другите.

С любов Джина.❤", написа сестрата на известния покоен астролог Иван Станчев

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !