Карди Би на корицата на януарския Vogue

10.12.2019 13:55 | Видян 1484 пъти

Карди Би на корицата на януарския Vogue

Рап сензацията Карди Би е първата звезда на корицата на американския Vogue за новата година – и не се срамува да говори за трудностите, през които преминава.

В интервюто Карди е напълно откровена за притесненнията за кариерата си, както и за това какво се случва в брака й. Периодът е напрегнат за нея по няколко причини, част от които са предизвикателствата във връзката със съпруга й Offset, предава Missbloom.bg.

След като му прости изневяра, Карди непрекъснато е обект на тормоз в социалните мрежи.

“Ако се разделиш с мъжа, който ти е изневерил и си депресирана без него, а след това решиш да говориш с него и се опитате да поправите нещата, една камара жени се нахвърлят срещу теб и твърдят, че си ги предала”, споделя изпълнителката. “В социалните мрежи всички се преструват, че връзките им са идеални. Това ме побърква. Около мен има много жени и всяка една се оплаква от нещо. Може връзката с мъжа й да е много хубава, но той да е останал без пари. Или пък сексът вече да не е достатъчно добър. Но винаги има нещо”.

“Когато се омъжваш за някого и даваш клетва, че това е докато смъртта ви раздели, проблемите също влизат в сметката. И нямам предвид проблеми като това някой да е оставил вратата на хладилника отворена. А неща като изневярата, например”.

“Вярвам в прошката. Молих се за нея – и двамата се молихме. Посетиха ни свещеници, такива неща” – разказва още Карди.

За кадъра на корицата Карди позира със своята 16-месечна дъщеря Калчър. Рап звездата е облечена в женствена червена рокля и носи червени обувки на висок ток, гримирана семпло и с небрежно пусната коса.

В момента тя и Offset търсят да купят общ дом, но е трудно, тъй като заради работата си рядко се засичат в същия град за повече от една вечер. “В момента имаме отделни домакинства”, признава звездата.

Карди казва, че е под напрежение и заради работата по втория си албум. Той трябва да излезе в началото на 2020-та, но след историческия успех на Bodak Yellow, тя е силно притеснена за това как ще се възприемат новите й парчета. “Истината е, че на хората им писна да ме гледат как печеля. Когато пусна търсене с името си в Туитър, намирам само хейт. Затова се чувствам най-спокойна, когато съм около дъщеря си. Тогава ръцете ми са далече от телефона”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !