Миро: Преборих се с алкохолизма и искам да помогна на другите

10.12.2019 09:58 | Видян 2035 пъти

Миро: Преборих се с алкохолизма и искам да помогна на другите

Певецът Миро разкри, че изминалата година е най-добрата му досега, защото е успял да се пребори с алкохолна зависимост.

"Изминаващата година беше много ползотворна за мен, защото се преборих с тази зависимост от алкохола", каза той в предаването на бТВ 120 минути.

"Пиех стандартно като българите, в един момент аз освен че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея", каза Миро. Той е усетил сериозността на проблема си през януари тази година.

"Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощи си казах, че не може по този начин. Казах си: Или умирам от това, защото този навик ще се превърне и вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна", сподели артистът.

Той призна, че при него не е било нормално, по време на участие не е пиел, но като е знаел, че му остават само 40 минути, е започвал, а основното е било бира.

"Не само твърдият алкохол може да повлияе, но и лекият, ако е в голямо количество", подчерта Миро.

"Методично пиех и това беше ежедневие", сподели още певецът. "Работата е много зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, ако ги бях събрал на едно място, можеха да направят една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са пълни с отрова, която замъглява мисълта", сподели певецът.

"След молитвата към Бог, аз спрях да пия и сега благодаря, че съм трезвен всеки ден", каза още Миро.

Той заяви, че споделя тази тежка история за битката с алкохола, за да помогне на други хора в неговата ситуация. Миро обясни, че днес вече не употребява алкохол и не иска никога да се връща към тази зависимост.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !