Деси Цонева стяга втора сватба с Явор Стефанов

07.12.2019 09:07 | Видян 1141 пъти

Деси Цонева стяга втора сватба с Явор Стефанов

Репортерката на "На кафе" Деси Цонева стяга втора сватба с бащата на дъщеря си Явор Стефанов, пише HotArena.

Двамата ще се венчаят в църква и ще направят пищно тържество следващата година като се заричат то да бъде паметно. Бъдещата булка ще си избере провокативна рокля, а самото тържество най-вероятно ще е в София. Деси и Явор сключиха брак на 7 юли, на който присъстваха само кумовете им - шефМанчев и най-добрата приятелка на булката Марго, майка й и синът на Деси Янчо.

Кумовете и догодина ще са същите, а шафери ще бъдат малкият Янчо и двете пораснали дъщери на Стефанов от предишния му брак. Разбира се, на партито ще присъства и малката им дъщеричка Бианка-Димана, която се роди на 17 октомври. По традиция, Деси събра приятелки на погача на малката.

"Дъщеря ми е тиха, кротка и мила! Бяла и добра! Носи името си достойно - Бианка. Иначе не спи много през нощта. Но това са подробности", разкри Деси пред Галерия. За нейно съжаление, тя не я кърми, тъй като получила проблем със задръжка на млякото и нямало как да продължи. Затова пък кърмила сина си 4 месеца. Този път нямала този късмет.

Тя се върна още на петия ден след раждането в "На кафе". За нея е важно детето от малко да знае и да свикне, че мама и тати си имат тяхното време и няма как да са нон стоп с децата. А и Деси не би се лишила от работата си. Не желае да става безлична и рутинна майка и съпруга.

В грижите за Бианка й помага същата детегледачка, която някога е дундуркала и малкия Янчо. Таткото Явор също много помага и Деси няма никакви забележки към него. Тя разбрала, че е бременна на Световната купа в Банско. По-скоро любимият й разбира първи, тъй като спира да й се излиза вечер и да й се пие алкохол.

Никога не е мислела, че ще има момиче, но сега обожава малката Бианка. Явор й поиска ръката във Флоренция с красив годежен пръстен. "Запознахме се съвсем случайно, на почивка. Беше любов от пръв поглед", разкрива Цонева.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мелания Тръмп напусна в черно Белия дом

Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна...

Президентите на клубовете не трябва...

 Членът на катедра Спортен мениджмънт в...

Няма коментари към тази новина !

*}