За първи път в България идва най-цветното парти ELROW

06.12.2019 12:45 | Видян 672 пъти

За първи път в България идва най-цветното парти ELROW

ELROW е едно от най-популярните музикални събития на световната сцена в последните 10 години.

Известно с партита си на места като Amnesia Ibiza, Ushuaia и фестивала Tomorrowland, elrow далеч не е ,,просто парти”. elrow е формация от музиканти, художници, акробати, актьори и всякакви други артисти. elrow е лейбъл за електронна музика, известен с изключително танцувалния си ритъм. elrow е семейство, но преди всичко - elrow е преживяване.

Преживяване, обединило над 1.8 милиона души само през 2019г. Преживяване, което събира различни видове изкуство, с една обща цел - да подари усмивки и незабравими, оставящи без дъх моменти на всеки, докоснал се до него.

Преживяване, обиколило всички континенти, над 34 държави и 84 града, към които съвсем скоро ще се присъедини и София. Събитията на elrow имат над 20 уникални тематики, със специално създадени за повода дизайнерски декори.

Тематики, всяка от които има за цел да измъкне посетителите от скучното и сиво ежедневие и да ги пренесе в друга реалност, макар и за няколко часа. От дивия запад, през необятния космос, до ъндърграунд улиците на Бронкс (Ню Йорк), elrow има по нещо за всекиго.

Музика, танци, декор, театрални артисти, но най-вече безброй конфети! Една истинска фиеста! В началото на следващата година (07.03.2020) българските меломани ще имат възможността да се докоснат до магията на elrow, продукция, която сцените ни никога не са виждали. EXE CLUB и Halkidiki Adventure Festival обединяват сили за да ни подсигурят вечер, за която ще се говори с години. На 7-ми март, зала Аренa Армеец ще бъде преобразена в джунгла, изпълнена с множество изненади.

Въпреки че ще се намирате близо до сърцето на столицата, ще бъдете обградени от самба танцьори, тропически плодове, барабанисти, животни, футболисти и всякакви колоритни персонажи от градското парти, допринасящи за един неповторим бразилски дух.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !