Внучката на Паша Христова - нейно копие

06.12.2019 10:07 | Видян 1006 пъти

Внучката на Паша Христова - нейно копие

Единствената внучка на легендарната Паша Христова е наследила нейната красота.

19-годишната Ани е абсолютно копие на прочутата си баба, която познава само от разказите на близки и роднини. Девойката е взела характерните за Паша изящни брадичка, нос и очи. Пеенето обаче не й е страст, избрала е да учи в Софийски университет, не в Музикалната академия.

От известно време си има и сериозен приятел. Тя има и по-голям брат - Александър, който е от първия брак на баща й. Съдбата на внучката на Паша също не е никак лека. Едва на 14 години тя загуби баща си Милен - синът на естрадната звезда, който почина внезапно, покосен от рак. За да не й липсва нищо, за нея се грижеше само майка й Таня - снаха на изпълнителката на "Повей, ветре".

Самият Милен има драматично детство. Той остава полусирак на 2 годинки, след като майка му Паша Христова загива в най-тежката самолетна катастрофа в българската история. В най-трудните за него моменти единствено примата Лили Иванова му протяга ръка и му помага. Още приживе Милен сподели, че винаги ще помни гранддамата на родната естрада само с добро.

"Спомням си я с черен автомобил с перденца. Идваше с Янчо Таков и ми носеше подаръци - влакчета, яйца, шоколад. Не ме забрави. После вече бях голям и се срещнахме в едно кафене. Тя се обади, говорихме си за мама. Лили вече беше записала песента "Птица", посветена на мама. Тогава едни журналисти ни бяха снимали и решиха, че съм младото й гадже. Смяхме се много. Но е факт, че никога не ме забрави", казва в едно от последните си интервюта Милен.

На предстоящия 21 декември ще се навършат 48 години от смъртта на Паша. Снаха й Таня споделя, че черната дата винаги отбелязват семейно. Информацията, че гробът бил запуснат и за него се грижели само почитатели, не била вярна, пише Ретро.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !