Историческо! Четирима души с награда Човек на годината

05.12.2019 17:19 | Видян 877 пъти

Историческо! Четирима души с награда Човек на годината

За първи път от списание „People“ не могат да решат кой ще е Човек на годината. Затова те избират четири дами, които са успели да оставят отпечатък върху обществото през последните 365 дни на това десетилетие. Изданието „Човек на годината“, което излиза в края на всяка година отдава почит на хората, които са повлияли на културата, които са успели да докоснат обществото по някакъв начин и които са забавлявали останалите чрез своето изкуство.

Тази година обаче задачата явно се оказва твърде трудна и от редакцията на „People“ са се принудили да направят цели четири различни корици на специалното издание. И, разбира се, тъй като през последните няколко години феминизмът набира все по-голяма сила и на хоризонта се появиха жени, които променят света, последният брой за това десетилетие е доминиран изцяло от нежния пол.

На всяка една от кориците му блестят четири жени, които са променили света чрез своите думи, действия и са оставили ярък отпечатък върху обществото. Това са Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, Мишел Обама и Тейлър Суифт.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Vanity Fair показа най-актуалните...

Списание Vanity Fair пусна на пазара ежегодния си...

Мислех, че никога няма да пробия в...

На 28 февруари, неделя, ще се проведе 78-ата церемония на...

Няма коментари към тази новина !

*}