Отново на върха на родния боксофис

04.12.2019 14:55 | Видян 1133 пъти

Отново на върха на родния боксофис

Замръзналото кралство 2 е най-гледаното заглавие в в родните кина за втора поредна седмица. Това показват обобщените данни от киносалоните в страната, публикувани на сайта на Националния филмов център.

Новите приключения на сестрите Елза и Ана вече са проследени от близо 129 хиляди зрители, а от продажбата на билети спечели 1 287 630 лв. На второ място в списъка е премиерния български филм „Диви и щастливи“. Лентата, режисирана от Мартин Макариев и продуцирана от Яна Маринова и Александър Сано, стартира широкото си разпространение миналия петък.

Тя е гледана от 21 932 любители на седмото изкуство, като генерира печалби в размер на 223 491 лв. Бронзът в своеобразната класация също е за български филм - „Доза щастие“. Заглавието на режисьора Яна Титова е проследена от 72 527 зрители от премиерата й на 8 ноември. От боксофиса филмът е спечелил 581 963 лв.

Топ 10 в списъка се допълва още от „Пълно ускорение“, „Един дъждовен ден в Ню Йорк“, „Последната Коледа“, „Семейство Адамс“, „Господарка на злото 2“, „Завръщане“ и „Битката за Мидуей“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !