Дара Екимова със самостоятелна коледна песен

03.12.2019 14:07 | Видян 1338 пъти

Дара Екимова със самостоятелна коледна песен

Коледната атмосфера в най-новата песен на Дара Екимова е пресъздадена, чрез обичайната за младите хора подготовка на най-вълнуващия празник в годината. В ролята на близките й приятелки влизат моделите на МА Visages – Евелин Бошнакова и Стефани Василева. Любопитното е, че истинско приятелство свързва Дара и Евелин, отвъд камерите и професионалните им ангажименти по заснемането на клипа към  „Follow me”. Премиерата на клипа е на 5-и декември в You Tube канала на Дара Екимова, а на 14-и декември, събота, от 18.00 часа песента ще бъде представена на водна сцена в Paradise Center.

След колосалния успех на летния хит Sagapao, Дара Екимова отново работи с безспорния хит-мейкър Искрен Тончев – Искрата, който написва музиката на „Follow me”. Видео-заснемането младата певица поверява на Павлин Иванов - Башмоушън и неговия екип. Камерата на талантливия режисьор Андрей Андреев проследява трите момичета по време на коледен шопинг в Paradise Center. Избирайки подаръци за най-близките си, Дара, Евелин и Стефани срещат трима връстници със слухови нарушения. Алекс Йорданов е глух, учи в професионална гимназия по електротехника и автоматика и вече има опит пред камерата, Венцислав Велев е възпитаник на 96-о СУ „Лев Николаевич Толстой” и също като Алекс е със слухови нарушения, но е с кохлеарен имплант.

Яна Димитрова, от 81-о СУ „Виктор Юго” е приятелка на двете момчета, израснала е в среда на глухи и владее жестов език. Тя е дъщеря на Таня Димитрова, основател на Център за деца със слухови нарушения "Яника". Предложението за включването на Яна, Алекс и Венци е на самата Дара, провокирана от идеята музиката и посланията на „Follow me” да достигнат до всички, повече от 200 000 българи със слухови нарушения.

„Музиката е универсален език и исках моите връстници и хората, които не могат да я чуват, да я „видят” с очите и да я почувстват в сърцата си. По време на снимките беше супер, смяхме се много. Открихме, че имаме сходни възгледи за света и нищо не ни пречеше да общуваме помежду си.” – споделя Дара Екимова по време на снимачния процес. Благодарение на Яна за броени минути певицата научава жестовете за своите реплики. На 15-и декември, Дара Екимова ще се включи в традиционния коледен празник на децата със слухови нарушения в столичния хотел Маринела.

В клипа към „Follow me”, както и в реалния живот, Дара и приятелят й са в трепетно очакване на коледното вълшебство, обвито в златни панделки и дъх на коледни сладки. Заради кратките срокове, в които трябва да се подготви за снимките, Дара сама се заема със стайлинга, а на помощ й се притичват професионалистите от MDL Group, осигурявайки най-актуалните модели от есенно-зимната колекция на Benetton за снимките в Paradise Center.

Гримът отново е дело на талантливата Цвети Борисова, която пристига от Варна, за да се включи в заснемането на „Follow me”. Грета Николова се заема с грима на Евелин и Стефани, а косите са поверени в ръцете на топ-коафьора Любен Николов и младия фризьор Мартин Димитров от Luksor club fashion salons.

„Follow me” е част от коледната кампания на Paradise Center.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !