Ритон издават нов албум

03.12.2019 13:55 | Видян 1708 пъти

Ритон издават нов албум

Часове след завръщането си от триседмичното турне в САЩ и Канада, дует Ритон влезе в обичайния си работен график. Концертите заредиха Катя и Здравко с незабравими спомени, но и с неистово желание да продължават да творят в името на всенародната любов, с която ги посрещнаха нашите сънародници зад Океана.

Все още под владението на емоциите, Ритон събраха екипа си от композитори и аранжори, тъй като им предстои работа по втората порция от нови песни за следващия им албум, съобщава страницата им във Фейсбук. Не е тайна, че премиерата на първите пет - "Мамо", "Случва се нещо", "Цял живот танго", "Твоята жена" и "Счупеното носи щастие", бе на грандиозния спектакъл "Чакаме ви с любов" в края на май в НДК, а след това дуетът ги представи в Пловдив, Русе и Варна. "Новите ни песни запяха и българите в САЩ и Канада.

Бяхме изненадани приятно, че вече знаеха текстовете наизуст. Както и на концертите ни в България, така и в Америка на баладата ни "Мамо" виждахме бликащите сълзи в очите на хората. Наистина песента е толкова силна и докосваща, че не може да те остави равнодушен. Силно вярваме, че и предстоящите нови парчета ще "влязат под кожата" на нашите слушателите и почитатели.

Последните три седмици изпитахме едновременно обич, вълнение, щастие - емоции, които ще помним завинаги. Благодарим на всички българи за топлото посрещане, за любовта, за пълните зали и за сълзите в очите ви - знаци, че сме докоснали сърцата ви! Никога не забравяйте, че сте българи!", сподели Катя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !