Опашка от опечалени за последно сбогом с Ламбо

03.12.2019 09:03 | Видян 1456 пъти

Опашка от опечалени за последно сбогом с Ламбо

Колеги, приятели, близки и почитатели се стекоха пред Народния театър в София, за да се простят със Стефан Данаилов. Броени дни преди да навърши 77 години, една от емблемите на българските театър и кино почина на 27 ноември. Още преди началото на поклонението множеството се беше извило в дълга опашка.

По-късно то опаса целия парк пред сградата на театъра. Датата беше съобразена с полета от САЩ на сина на легендарния актьор - Влади Данаилов, който редом със семейството приемаше съболезнования край затворения ковчег заедно с жена си Виктория и майка си Ирен Кривошиева.

Сред първите, които се простиха с Данаилов, бяха партийния лидер на БСП Корнелия Нинова. Пред ковчега се поклони и президентът Румен Радев. На опашка чакаха редица политици и актьори. Сред множеството опечалени бяха и някои от ембемите на любимия на Мастера ЦСКА.

В своята над 50-годишна творческа кариера Стефан Данаилов е изиграл повече от 150 роли в киното, театъра и телевизията. Бил е депутат с шест мандата в Народното събрание, както и министър на културата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Няма коментари към тази новина !