Мис Вселена България отлетя за Атланта

29.11.2019 15:08 | Видян 1041 пъти

Мис Вселена България отлетя за Атланта

„Мис Вселена България“ – Лора Асенова, замина за Атланта. Там красавицата ще ни представи на 68-ото издание на престижния конкурс „Мис Вселена“ 2019.

„Всяко голямо пътуване започва с една малка крачка, а ние вървим към #MissUniverse2019! Благодаря на всички, които дойдоха да изживеем този миг заедно!“, написа Лора във Facebook, където качи няколко снимки от летището.

По-рано моделът сподели своите очаквания за конкурса: „Подготовката не беше никак лесна, често бях изтощена, пътувах много, но благодарение на всички вас, на организаторите и подкрепата ви успях да се справя! Често не ми оставаше време за най-близките ми хора, но се надявам, че ме разбират“.

Лора е категорична, че тръгва положително настроена към конкурса и смята да даде всичко от себе си, за да представи достойно страната си.

„Чувствам се изключително развълнувана и преливаща от емоции. Помнете, че вътрешната красота е истински важната! Бъдете добри хора и преоткривайте света около себе си. Нека отворим сърцата си за ближния и нуждаещия се, само тогава красотата ще спаси света!“, обяснява още „Мис Вселена България“.

Лора Асенова е родена в Бяла Слатина. Наскоро тя се дипломира като магистър по специалност „Електронен бизнес“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Докато тече „Мис Вселена“, във Великобритания ще се проведе международният финал на „Мис Свят“ 2019. Там ще участва нашенката Марго Купър, която вече е на Острова.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !