Eдин час опашка за снимки с Павел и Венци Венц

30.11.2019 09:23 | Видян 2068 пъти

Eдин час опашка за снимки с Павел и Венци Венц

Близо 600 души на възраст от 5 до 60 изпълниха до дупка столичния клуб City Stage, за да чуят 22 истории в рими от Павел и Венци Венц – така изглежда в цифри премиерата на вторият им албум Upgrade, предава Монитор.

Малко преди 21 ч на сцената вместо най-успешното хип-хоп дуо се появи строен женски силует и сред феерията от светлини и дим машини прокънтя мощния глас на Михаела Маринова. Стройното миньонче е главен герой и съавтор на музиката в заглавното парче от албума, чието звучене е доста по-експанзивно и нахакано от минория си предшественик „Листата падат“.

Любо Киров се присъедини към момчетата за „Не бих могъл“ – парче, което отлежава две години в харддиска на Павел, преди да бъде изстреляно като сингъл и да се превърне в едно от най-излъчваните в бг ефира. Второто женско присъствие за вечерта бе Дара, с която Павел и Венци отвориха „Хотел 5 звезди“. Пламен и Иво Добреви, които публиката помни повече като братята Бийбър от X Factor заради изключителните кавъри на тийнидола, превзеха сцената за цели три парчета – веселяшката „Един човек“ (за която Павел дори хвана акустична китара), емоционалната „Честно“ и зарибяващата с инфантилния си припев „Ще те изям, бе!“.

Парчето със сигурност ще се превърне в един от хитовете на дуото, като сигурен индикатор за това бе факта, че до края на вечерта феновете го прекръстиха на „Сладураната“ и масово си го тананикаха. Специалната за Павел и Венци вечер трябваше да бъде споделена и от Алма, малката дъщеря на музикалния им продуцент Станислава Армутлиева, която през изминалата година се утвърди като новото чудо в бг попа и само с два сингъла зад гърба си проби на територии като Русия, Германия, Испания, Италия, Турция и Полша. С Алма Павката и Венци записват едно от най-меланхоличните си и музикантски парчета – „Адрес“, който бе издаден преди броени дни и като първи сингъл от албума. Вместо живо изпълнение публиката видя премиерно стилното черно бяло видео към „Адрес“, защото Алма бе избрала да наблегне над уроците в Англия в този момент.

След края на шоуто феновете извиха опашка за снимки с Павел и Венци, които не отказаха прегръдка и селфи на никой. В продължение на час артистите даваха автографи върху тениски, колажи от снимки и обложката на Upgrade. Премиерата на албума бе уважена от Мария Илиева, младите звезди на „Вирджиния рекърдс“ Йоана, Ева Пармакова и 4 Magic, рок легендата Стенли, Искрата, Тита и финалисти от последния сезон на „Гласът на България“.
   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !