Румънеца и Енчев пускат песен с деца в неравностойно положение

21.01.2008 13:20 | Видян 5278 пъти | Гласували 1

Румънеца и Енчев пускат песен с деца в неравностойно положение

Броени дни след зрелищния концерт на Румънеца и Енчев в зала 1 на НДК, социално ангажираните рапъри продължават да ни напомнят за „най-важните неща от живота”, а именно децата и техните проблеми , мечтите им за по - добро бъдеще и реализация в свят, където „повечето врати са затворени”. Това е темата на новия сингъл „Заедно Завинаги”, който Румънеца и Енчев създадоха заедно с децата в неравностойно положение от дом „П.Р.Славейков” -  Реми, Марто и Зори, момчешката група „Групата”, денс изпълнителката Vessy и атрактивният госпел изпълнител от USA James Smith.
„Нека станем по-добри  и да се опитаме да сбъднем поне една детска мечта” ни призовава младия татко Енчев, чието дело е въздействащият текст на мелодичната R’n’B балада . „Нека да благодарим и на нашите приятели от Уницеф , които ежедневно помагат на милиони деца по света” – добавя Румънеца.
Песента бе представена за първи път  на юбилейния концерт на групата „Заедно Завинаги”, а своя радио дебют, сингъла направи в ефира на най-българското радио - БГ Радио. Баладата  се изкачи до 4-то място и продължава да се катери в класацията Топ 20.
До броени дни в телевизионния ефир ще бъде представно и концертното изпълнение на песента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !