Гледаме и Милко Калайджиев в Откраднат живот

26.11.2019 14:53 | Видян 1306 пъти

Гледаме и Милко Калайджиев в Откраднат живот

Куклата в операционната зала на "Откраднат живот" се казва Милко Калайджиев. Това разкриха част от актьорите на хитовия медицински сериал, узна HotArena.

Името на "пациента" е точно това, защото външно много приличал на изпълнителя. Досега зрителите никога не са виждали куклата, защото тя е поставена на операционната маса, за да замества истинските пациенти по време на снимки. Но актьорите искрено се забавляват с визията на "колегата" си.

В "Откраднат живот" участва Маргарита Симеонова, която в реалния живот е операционна сестра в болница "Света Анна". И играе със своето истинско име в продукцията. Тя дава съвети на актьорите, а Ернестина Шинова, която влиза в образа на д-р Стаменова, разказва интересна история с нея и куклата Милко.

"Сестра Симеонова ме е учила да правя торакоцентеза. Това е поставяне на дрен в гръдния кош. Знаеш ли колко е сложно и гадно? - възкликва Ерна. Милко го пробих отвсякъде", разказва през смях Шинова.

"България Днес" се свърза с Милко Калайджиев (певеца, а не куклата) и му разказа за задочното му участие в телевизионния сериал. Певецът прие с широка усмивка новината и се посмя от сърце.

"Милко е навсякъде! Само на операционната маса не ме бяха слагали, но и там се озовах. Много харесвам "Откраднат живот" и винаги го гледам, когато имам възможност. Миналата седмица имах доста пътувания и пропуснах всичките серии, но ще наваксам, когато ми остане повече свободно време", каза още емблематичното име на Свиленград.

Актьорите от "Откраднат живот" признават, че са много благодарни на лекарите, които ги консултират в сериала. И не става въпрос само за медицинските термини, които използват, а и дори как да се наредят около операционната маса в зависимост дали работят с дясната или лявата ръка.

Най-сложният термин, който се е наложило да произнася Ернестина в ролята й на ортопед, е "полифрагментна фрактура на предната колона на ацетабулума" - счупване на много места на вдлъбнатина на тазовата кост, в която влиза главата на бедрената кост.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !