Милен Цветков сам се грижи за син-първолак

25.11.2019 15:26 | Видян 1152 пъти

Милен Цветков сам се грижи за син-първолак

Милен Цветков има силна връзка със сина си и след раздялата си с майка му Ивета.

Останалият без постоянна работа тв водещ най-редовно се вижда със 7-годишния Боян. Срещите им дори са ежедневни, откакто журналистът не е на екран. Двамата често обикалят заедно столичните паркове, но ходят и по молове, кина и театри.

Когато времето е по-топло, първокласникът задължително кара велосипед в парка „Заимов”. Апартаментът на татко му Милен е съвсем наблизо – на ул. „Оборище”.

Онзи ден по обяд Цветков заведе Боян на тренировки по тенис, видяха през обективите си папараците ни. Тв водещият се бе натоварил досущ като магаре напът за кортовете. На гърба си той мъкнеше огромна сива чанта, а в лявата си ръка държеше раницата на сина си. Под мишница пък стискаше ракета, а в дясната ръка бе хванал якето на Боян. Малчуганът се беше доста поразсъблякъл и сам си носеше суичърта.

Баща и син пресякоха в галоп кръстовището на ул. „Оборище” в участък без пешеходна пътека. После се отправиха с бърза крачка към парка „Заимов”, където има комплекс с 3 закрити и 2 открити тенис корта за начинаещи и напреднали, пише Уикенд.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Хари: Искам да дам на сина си...

Животът в дворец е мечта за толкова много деца по света....

Танцуващият милионер Джанлука Ваки...

Спомняте ли си клипчето, в което секси италианец с...

Няма коментари към тази новина !

*}