Тончо сменя Велко Кънев в Спомен НЛО

21.11.2019 12:14 | Видян 1059 пъти

Тончо сменя Велко Кънев в Спомен НЛО

Георги Мамалев, Антон Радичев, Катето Евро, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и младата надежда на Народния театър Ева Данаилова са сред имената, които ще се качат на голяма сцена в култовите образи от телевизионното предаване „Клуб НЛО“, предава Монитор.

Идеята за спектакъла „Спомен НЛО“, който ще дебютира в първа зала на НДК на 20 декември, е на композитора Стефан Димитров - „виновник“ за 90% от песните на едноименната група и предаване, заедно с авторите на текстове – Недялко Йорданов и Живко Колев.

„На 70-тата годишнина на Стефан, той ни събра с Тончо и ни каза, че не му се иска всички тези песни да се забравят и да направим нещо“, разказа Мамалев по време на пресконференцията за събитието. Именно по инициатива на автора на „Адвокате“, „Ех, Канада“ и т.н. се събира целият екип. Зад сценария стои Димитър Стоянович, а с режисурата се е нагърбил младия и талантлив Лъчезар Аврамов („Снимка с Юки“) - син на голямата певица Богдана Карадочева. Освен култовите скечове като „Тримата в кухнята“,

„Професор Гучев“ и много други, актьорите ще възродят любимите образи и с нови текстове, по които работи Стоянович. „Ще има и нова песен изненада, с която най-вероятно ще завършим спектакъла“, разкри Стефан Димитров и добави, че му е „малко болно“ от отказа на Павел Попандов да участва по здравословни причини. Най-популярните сатирични песни, „които са актуални и днес“ както единодушно заключи екипът, заедно със забавните скечове, ще дадат път и на няколко видео материала, с които ще бъде отдадено необходимото уважение и почит към двама от големите актьори в „Клуб НЛО“ - Велко Кънев и Чочо Попйорданов.

На сцена пък ролите им ще бъдат поети от Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Репетициите вече текат с пълна сила в народния театър, а билети за големия спектакъл на 20 декември все още има на цени между 30 и 70 лв.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !