Жената на Орхан Мурад заработва като лечителка

19.11.2019 12:25 | Видян 584 пъти

Жената на Орхан Мурад заработва като лечителка

Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, стана лечителка.
Тя сподели любопитен пост в социалните мрежи, с който приканва хората с болежки от типа на кокоши трън, мазоли и криви кокали да се възползват от услугите. Не малко последователи поставиха под въпрос възможностите й и побързаха да оплюят очевидно новия за нея занаят.

"Ако някой се оплаква от мазоли, кокоши трън и изкривен кокал на големия пръст - имаме лечение. Пишете на лично!", гласи текстът, публикуван в профила на Шенай във Фейсбук. Близка на госпожа Мурад побърза да коментира: "Шени, първо уведоми майка ти, след нея и ние".

Очевидно откровението е подразнило Шенай, която за кратко време актуализира публикацията и написа: "Скъпа моя, тя е уведомена и даже е в лечение в момента, така че, споко, естествено, първо за майка ми ще се грижа, най-важния човек за мен! Резултатът при нея ще се появи скоро, но още докато страдат хората могат да не губят време, знам какво пиша и какво правя, някой, ако няма резултат, ще му покрия разходите, убедена съм, че няма да има такива да нямат резултат".

Наново непознатата жена коментира, че реално майката на Шенай многократно опитвала с едно и също, но резултат наистина няма. "Този път ще има!", отсече Шенай, пише Телеграф.

Освен с лечителство, Мурад се занимава още с продажба на дрехи и артикули, отново онлайн.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крале на Силата гостува в Ямбол

Твърдо решен и мотивиран от успеха си в миналата събота...

Защо Игнатова никога няма да прости...

Новата водеща на „Папараци” Мария Игнатова бе...

Няма коментари към тази новина !

*}