Къци свали маската на Шапката

18.11.2019 09:25 | Видян 1741 пъти

Къци свали маската на Шапката

Едно от най-гледаните предавания тази есен – „Маскираният певец“ - се раздели с още една известна личност. След три рискови вокални битки снощи, Шапката не успя да се пребори за зрителския вот.

Под маската се оказа Къци Вапцаров, което изненада не само зрителите в залата и пред екрана, но и детективите. Никой от тях не успя да разпознае Вапцаров, което още веднъж показа каква сензация е това шоу, пише NOVA.

В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско. От шоуто зарадваха феновете с още една голяма изненада – на финала на предаването ще видим отпаднал участник с изцяло нова маска.

Къци Вапцаров е актьор, режисьор и телевизионен водещ на развлекателни предавания. Започва телевизионната си кариера в шоу „Невада“, от където мнозина помнят и обичаната от зрителите на NOVA Гала. Вапцаров е участвал и в две издания на VIP Brother през 2012 и 2015 година.

„Много образи имитирах в това шоу. Гледах ги в интернет – Криско, Рафи, Мариан Вълев и др. Стараех се да имитирам не само пеенето, но и жестовете им. Това е едно страхотно шоу и искам да благодаря на продуцентите за поканата. Аз не бях пял от много време. Мислех си, че ще е доста по-леко, но като видях останалите таланти ми се наложи да се стегна. Успях да изненадам и самия себе си“ сподели Вапцаров от сцената, веднага след като свали маската на Шапката. „Яд ме е само, че няма да успея да изпея всички песни, които си бях измислил“ добави шоуменът, което провокира водещите да се заинтересуват коя щеше да е следващата песен, която Шапката щеше да изпълни на сцената. „Бях си подготвил Queen – Somebody to love,” каза Къци, а Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека го помолиха да изпее поне малка част от подготвената с толкова старание песен. Повече за участието на Къци Вапцаров в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 18 ноември, когато той ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.

Броени седмици ни делят от грандиозния финал на най-мистериозно шоу в българския телевизионен ефир. Следващата събота предстои да видим талантливите изпълнения на Кукерът, Розата, Пчелата, Принцесата, Гарванът и Пилето. Кой от тях ще разкрие самоличността си решават само зрителите. Не пропускайте „Маскираният певец“ на 23 ноември от 20.00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !