Plataran Canggu Bali Resort & Spa в сърцето на Бали

15.11.2019 17:29 | Видян 508 пъти

Plataran Canggu Bali Resort & Spa в сърцето на Бали

На няколко минути и от един от хубавите бели плажове на Бали – не всички са такива, и от улицата, където са най-хубавите заведения като дизайнерското Char Char, артистичното Favella, направено като квартал на Рио – даже и с проснатото пране и статуята на Христос, разперил ръцете си над веселящите се хора от цял свят, и от шампанско бара Red Carpet, който е най-харесван от българите, Plataran Canggu Bali Resort & Spa е истинско докосване до сърцето на този легендарен остров.

Комплексът от вили, ние по ирония на съдбата бяхме настанени точно в номер 19, е разположен сред феноменално красива тропическа гора, където събужданията, особено първият поглед през балдахините на леглата към околната панорама с богатата растителност е наистина приказка.

Едновременно сте съвсем близо до денонощната тълпа и също денонощния купон на острова, и сте встрани. Всяка вила има не само просторни спални и бани, някои даже с вани на открито, но и собствени басейни с различни големини. Някои са по две в една ограда – предназначени за почиващи заедно двойки или за семейства – една за родителите и една за децата.

Разбира се, освен хубав ресторант с чудна тераса, обгърната от зеленина и ярки цветове на растенията, над общия басейн, част от истинска каскада градини с водни атракции, курортът има и класическо балияйско спа – процедурите и масажите на този остров са световноизвестни и това никак не е случайно. Това е и заради уменията, майсторлъка на дамите, които извършват терапиите с ръцете си, но и заради екзотичните масла, които използват.

Plataran Canggu’s е с дизайн на екстериора, решен като лабиринт, но такъв, в който човек лесно се намира, създаден от прочутия архитект Мейд Виджая.

Рецепцията, пред която, освен голф колички за удобство на клиентите, са разположени и статуи в традиционен стил – нормално за острова на хилядата храма ... и на безбройните статуи, е също малка забележителност. Това е оригинално 250-годишно джогло – балийска къща.

Веригата има и друг ризорт, но с тесен и дълъг парк и хотелски структури в Убуд, но там няма тишината, спокойствието и съчетаната по невероятен начин с тях перфектна локация на комплекса, в който имахме част и ние да бъдем.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Metallica ще обиколи щатите през...

След като им се наложи да преместят датите за турнето си...

Независимото изкуство със 7,5 млн....

Независимият културен сектор ще загуби почти 7,5 милиона...

Няма коментари към тази новина !