AYANA Komodo Resort с най-красивите залези сред магическите острови

15.11.2019 17:45 | Видян 2508 пъти

AYANA Komodo Resort с най-красивите залези сред магическите острови

Флорес в превод е Цветя и името на острова, на който се намира AYANA Komodo Resort, разположен на Waecicu Beach, на десет минути с кола от летището, като самият петзвезден хотел от тавана и до плажа е обсипан със зеленина и красиви цветове 12 месеца в година.

Цъфти в розово, жълто и всички багри на дъгата денонощно и непрекъснато. Животът никога не спира. С отворената – без врати и стъкла рецепция, през която влизате – част от едно невероятно просторно лоби с приказна панорамна тераса на десетия етаж на комлекса, не губите нито минута от приказните гледки.

Те се откриват и от всяка стая – всичките 205 са обърнати към морето, като и баните са със стъклени стени, така че можете да се възхищавате на изгрева или залеза, докато си лежите в заоблената ултрамодерна вана. От която можете да гледате и телевизия, ако ви остане време за приключения.

Защото AYANA Komodo Resort е един от двата хотела на острова, от който – може с яхтата и от пристана на самия хотел, се тръгва на пътешествие по останалите от архипелага Комодо.

Едно от задължителните места е показаният на корицата на Гранд хотели за ноември 2019 г. Pink Beach, от който по-розов и по-дълъг е само съседният Long Beach. Наоколо има идея за планински туризъм или катерене към върха на остров Падар, откъдето се открива гледка като към седемте ни Рилски езера, само че къ заоблени малки заливи с причудливи бели плажове.

На остров Ринча се разхождате след последните потомци на динозаврите и големите знаменитости на архипелага – вараните – достигащи до 4 м дължина, доста опасни, наричани от местните Комодски дракони. Посещението на острова им е интересно и заради обитаващите го съвсем свободно диви коне, биволи, праста и недотам диви, но доста закачливи маймуни, отровни змии и прочее живи атракции.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !