Зуека и Рачков - най-дразнещата екранна двойка

15.11.2019 10:08 | Видян 2751 пъти

Зуека и Рачков - най-дразнещата екранна двойка

Един от най-въртените през годините телевизионни тандеми - Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, се оказа и най-дразнещ за зрителите, показва допитване сред родната публика.

Двамата оглавиха анкетата на Хотнюз, в която се питаше "От кои ТВ персони искате да си отдъхнете?". 22% от участващите в запитването са посочили именно тях като най-досадни, очевидно заради безкрайното експлоатиране на образите им в ТВ ефира. Постоянно плямпащите Рачков и Зуека са абонирани за всички продукции на Маги Халваджиян - "Господари на ефира", "Като две капки вода", а сега и "Маскираният певец".

Всяко шоу по Нова ТВ е запазена територия за талантливите, но вече втръснали с изтъркани лафове актьори. За съжаление на свитата на Магърдич Халваджиян, зрителската досада не се изчерпва с тях. На второ място е класирана Гала, която събита 18,51%.

Проучването показва, че на зрителите им е писнало от баналните лица на Нова ТВ, но и в бТВ има изчерпали се водещи. Сред тях например са опосумите Иван и Андрей, които водят земеделското предаване "Фермата", на което са и продуценти. Сходен резултат събират и новия телевизионен тандем Даниел Петканов - Александър Кадиев, които водят "България търси талант", пише Ретро.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !