Анонимна книга за Тръмп е сензация в САЩ

13.11.2019 09:25 | Видян 1292 пъти

Анонимна книга за Тръмп е сензация в САЩ

Анонимна книга, която предстои да излезе идната седмица в САЩ, но цитати от нея обикалят вестниците и телевизиите, цели да срине президента Тръмп.

Доста е любопитно как желаещ неизвестност автор се е свързал, повярвали са му, та и безпрепятствено пускат квалификациите му в ефира и на страниците си медиите, както и защо го рекламират безплатно, а той ще изкара милиони от бъдещия бестселър.

Това в Америка, пък дори и в България, няма как да стане просто така – работи се по схема. Прдупреждението е творение на човек, който се представя за „работещ в администрацията на Белия дом“, където имало „вътрешна опозиция“.

Последното се видя по двамата братя – украински емигранти, които завихриха скандала с подслушания от тях незаконно разговор на Тръмп със Зеленский. Но те излязоха с имената си пред Конгреса. А анонимният автор, който не пречи отново да са те, има от какво да се притеснява, както и тиражиращите го медии – в договорите за работа в белия дом изрично е записана клауза за конфиденциалност.

Министерството на правосъдието на САЩ вече обяви, че ще бъде обстойно разгледан случаят и на виновните ще бъде търсена отговорност.

Снимка: Ройтерс

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !